Over Body Mind Fit Centre

Body Mind Fit is een compleet centre wat is ontstaan door jarenlange ervaring in holistisch handelen én wandelen. Door deze ervaringen is nu een centrum ontstaan waar aandacht voor je is, saamhorigheid en sfeer.  Een compleet centrum waar je wordt gehoord en waar tijd voor je is.

 Mijn naam is Irma Soetekouw en ben Rijks erkend  docent MA (Martial Arts) en TAO coach.  Als ambassadeur van Body-Mind-Fit Nederland voor de STN (stichting TaijiChuan Nederland) sta ik voor positieve gezondheid, maar dan wel vanuit het zelfherstellende vermogen van de mens.  Ik heb zelf ervaren wat ik nodig had om weer vooruit te komen, te helen en door te gaan. Als geen ander weet ik uit ervaring waar mensen doorheen moeten, vooral in deze tijd. Met een fijn team helpen we  jou vooruit, inspireren we je tot rust en zetten je in je kracht en dit mét de huidige maatregelen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak , wij hóren je….

“Pak het grote aan als het nog klein is.” (Lao Tzu)

“Ons doel is een plek te creëren om mensen in Nederland te inspireren en te onderwijzen om gezondheid te verbeteren door middel van de Oosterse Gezondheidsleer. Wijchen is een perfecte centrale locatie om dit te realiseren, zeker omdat mensen juist in deze tijd open staan voor zelfontwikkeling met een meer krachtige natuurlijke Gezondheidsleer. In BMF Centre volg je beweeglessen, workshops, coachingsessies en opleidingen.”

Body Mind Fit Nederland, gesteund door NOC*NSF, is in 2018 opgericht als samenwerking tussen Stichting Tai Chi Nederland, Yoga NL en Aikidobond. Body-Mind-Fit Nederland is een verbindend platform voor instructeurs/deskundigen/experts van Oosterse geneeswijzen met nadruk op bewegingsdisciplines. Irma Soetekouw is voor de STN het aanspreekpunt van BMF en opent vanaf 1 november het eerste BMF Centre in Nederland.