BMF Coaching en Opleiding

BMF Coach opleiding

Leer (zelf)coaching in beweging  bij de BMF Coaching opleiding! Je wordt hier opgeleid tot BMF Qi Coach. Met doorstroom mogelijkheden naar de opleidingen als Rijkserkend Leraar Martial Arts (LMA) of (na een test) naar de Rijks-erkende opleiding MA bij de STN.

Waarom de BMF Coach opleiding?

Je lichaam en de manier waarop jij beweegt zegt alles over wie jij als persoon bent en hoe je leven eruit ziet. Als iemand tijdens het bewegen de schouders te veel aanspant weet je dat diegene in het dagelijkse leven waarschijnlijk te veel op zijn schouders neemt, last kan hebben van hoofdpijnen en zich niet gesteund voelt. Door je bewust te worden van je eigen manier van bewegen, leer je hoe jij in het leven staat en daardoor sta je sterk om dit ook aan anderen over te brengen. Je leert de kunst van het bereiken en overbrengen van mentale en fysieke gezondheid door beweging en coaching.

Bij de BMF Coach opleiding weet je zeker dat je veel ervaring en kennis opdoet omdat je word onderwezen door Rijkserkende docenten Martial Arts, die zelf al jarenlang ervaring hebben in wat zij onderwijzen. ‘Practice what you preach’ staat dan ook centraal, zowel bij docenten als studenten van deze opleiding.

Ondersteund door en samenwerkend met:

NOC*NSF, Body Mind Fit Nederland en Stichting Taijiquan Nederland (STN). Door de verbinding met BMF Nederland en de STN is het mogelijk om na het tweede jaar van deze opleiding door te stromen naar de Rijkserkende opleiding voor docent in Martial Arts (die strenge toelatingseisen hanteert). Je hebt met het afronden van deze opleiding meteen een goede aansluiting op de Bocam-opleiding van het CNGO.

Eerste jaar

In het eerste jaar van de BMF Coaching opleiding word je je bewust van hoe je beweegt en hoe dat reflecteert in jouw leven. Het is een jaar dat je jezelf op een andere manier leert zien en ontdekt waar in je lichaam jouw kracht verborgen ligt. Je gaat lekker ervaren in combinatie met theorielessen die je inzicht geven in wat je hebt ervaren. Het jaar bestaat vooral uit Qigong en Taijiquan leren en kleine Qigong opwarmingen geven aan je studiegenoten, je leert wat de oefeningen met je doen en waar ze goed voor zijn. Daarnaast leer je de 5 elementen in jezelf te ontwikkelen, je leert jezelf te masseren en je leert op een gezonde manier te denken zodat je je doelen bereikt en je gelukkiger voelt.

Tweede jaar

In het tweede jaar van de opleiding ga je intensief aan de slag met Taijiquan en Qigong lessen, je leert een zwaard- en stokvorm en je leert zelf lessen te geven. Je gaat stagelopen, lessen met beoordeling geven en lessen bij ervaren docenten bekijken zodat je er van leert. Qua coaching leer je de unieke koppeling tussen Oosterse en Westerse coachingtechnieken en hoe je deze toepast in je eigen coachingpraktijk en wanneer je bedrijven coacht. Je leert in het tweede jaar ook hoe je een eigen BMF praktijk kunt opzetten.

"Vind je kracht en behaal je gezondheidsdoelen op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau"

Ontwikkeld en bewezen over een periode van 28 jaar

Het meest effectieve, inspiratie volle coaching systeem helpt jou op natuurlijke wijze naar een fitter leven. BMF Qi Coaching behandelt succesvol al jouw gezondheidsvragen.

BMF Coaching kan je daarmee helpen en met nog veel meer! 

Als je klaar bent met alle zwaarte in het leven en je weer controle wilt krijgen over het leven wat je werkelijk verdient… En als je eindelijk klaar bent om de verandering te maken en te genieten van een gezond, fit en gelukkig leven, dan weet je dat deze coaching jou daarheen begeleidt!

Wat leer je bij BMF Coaching?

Er is maar één manier om je Body Mind Fit te voelen!
Sluit je nu aan bij Body Mind Fit Coaching
En word lid van de community van Body Mind Fit!