Voor bedrijven

Voor bedrijven
Je werknemers zijn goud waard als ze gezond, vrolijk en fit zijn. De werksfeer is goed en de productiviteit is hoog, elke werknemer heeft alles over voor het team. Als je mentale, fysieke, sociale en spirituele balans hebt kun je dat als team bereiken.

Dat is niet altijd even makkelijk, vooral in deze tijd waarin je team zittend thuis werkt, weinig sociale contacten heeft en steeds ongezondere eetgewoonten ontwikkelt. Dat brengt bekende gevolgen met zich mee als burn-out, ziekteverzuim en minder productiviteit.

BMF heeft een unieke coaching formule om daar positieve verandering in te brengen. De combinatie van het beste van oosterse gezondheidswijzen en westerse coaching technieken brengen je team weer helemaal in balans. Door 10 weken een op een met je teamleden aan de slag te gaan en jullie in dezelfde denkwijze mee te nemen, ontstaat er gevoel van saamhorigheid en balans. BMF leert je je gevoel en verstand te laten samenwerken, waardoor creativiteit en doorzettingsvermogen in je team toenemen. Vanuit de 5 elementen leer en het gezondste beweegsysteem ter wereld is je team gezond en fit.

Hoe je het ook went of keert, je investering is het dubbel en dwars waard met BMF Coaching.

Deze methode is over een periode van 28 jaar ontwikkeld en bewezen effectief.