Wat kunnen wij voor je betekenen?

Beweging

In deze tijd is mentale en fysieke balans van levensbelang. Met een sterke weerstand voel je je veiliger en ben je gezonder. Dat bereik je met de BMF beweeglessen. Ontdek hier de oneindige gezondheidsvoordelen van de BMF Beweeglessen.

 “Knowledge is a treasure, but practice is the key to it”. (Lao Tzu)

Coaching

Body Mind Fit Coaching is een nieuwe en unieke combinatie van Oosterse en Westerse technieken waarin alles aan bod komt. Mindfulness, voeding en beweging zijn onderdeel. Tijdens deze sessies wordt er een volledige anamnese afgenomen en een plan op maat gemaakt. In deze tijd is mentale en fysieke balans van levensbelang. Er speelt in deze tijd ook nog eens angst en onzekerheid mee door COVID-19.  Met deze vol-ledige aanpak zorgen we ervoor dat je weer in balans komt en veerkracht hebt.  Ontdek hier de oneindige gezondheidsvoordelen van BMF Coaching.

‘If you do not change direction, you may end up where you are heading”. (Lao Tzu)

Opleidingen

Ben je iemand die intensief aan eigen gezondheid wil werken?, of een professional die verdieping zoekt om eigen cliënten beter te helpen?, dan is het basis jaar BMF coach een aanrader. Met nieuwe, maar tevens eeuwenoude technieken leer je in 10 zaterdagen hoe je zelf sterker, succesvoller en gelukkiger in het leven kunt staan. Wil je professioneel BMFcoach worden, dan is het tweede jaar voor jou een mooie uitdaging. We zorgen ervoor dat je het vak Mindsett-Voeding-Beweging vanuit de BMF zienswijze onder de knie krijgt en als je wil een eigen BMF praktijk of school kunt beginnen. Na het 2de  jaar is ook (na een test), doorstroming mogelijk naar de Rijks-erkende opleiding MA bij de STN.

“Twijfel is het begin van wijsheid”. (Aristoteles)

Voor bedrijven

Je wil je bedrijf succesvol houden? Dan heb je gemotiveerde mensen nodig met veerkracht. BMF kijkt met een unieke vernieuwende blik naar medewerkers en leidinggevenden. We hebben met name ook veel ervaring in de zorg. We helpen op de BMF manier (gericht op mindsett, voeding én beweging)  uitdagingen het hoofd te bieden en ambities waar te maken. We staan stil bij overtuigingen van de cliënt. We bieden andere invalshoeken en we prikkelen. Persoonlijke groei, zelfreflectie, bewustwording, richting en aandacht, maar ook teambuilding. Onze sessies zijn leuk om te doen voor een team en leveren resultaat op. Een actief team-uitje in ons Centre is een aanrader. Vol-ledige aanpak, uit het hoofd en in je gevoel.

“Silence is the sleep that nourishes wisdom”. (Francis Bacon)